torsdag 4. september 2014

Steinalderbrød


1 dl vann eller olje
2 ts salt
100 g valnøtter
100 g mandler
100 g solsikkefrø
100 g gresskarkjerner
100 g linfrø, legg i vann over natten
100 g sesamfrø
100 g kruskakli eller havrekli
100 g raspet gulrot
4-6 egg

Trenger ikke å hakke opp nøtter og frø da de deles når du skjærer i brødet.

bland alt det tørre og tilsett olje/vann, kan sløyfes da linfrøene er fuktige
Tilsett et og ett egg til du får rett konsistens, skal ikke være for løs.

Ha bakepapir i en brødform og hell røren i.
Stekes på 175 grader i 50-60 min. 
Slå av ovnen og ta brødet ut av formen og papiret og sette på risten i ovnen, la døren stå på gløtt.
Kan gjerne stå noen timer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar